Interieurinrichting op maat

Dressing, berging, wasplaats, keuken, toonbank, toog, bureau,… Kortom de totale inrichting van uw woning, kantoor of winkel op maat. In de toonzaal kiest u samen met onze medewerkers de materialen en de kleuren. Ook zoeken we naar een passende indeling. Vervolgens ontvangt u van ons een gratis vrijblijvende offerte en ontwerp.

In onze toonzaal in Meeuwen werken wij nu ook op afspraak.

U bent uiteraard welkom in onze toonzalen in Meeuwen en Riemst. Maar wil u niet onnodig wachten en wil u zeker zijn dat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, kom dan langs op afspraak.

Gelieve het contactformulier aan de rechterkant in te vullen. Een medewerker neemt met u contact op om een afspraak in te plannen.

   

   

  Vloeren: laminaat, parket, vinyl en kurk

  We werken enkel met kwaliteitsmerken zoals Quickstep, Parador, Berry Alloc … en dit naar ieders budget. Neem gerust de tijd om rond te kijken in onze vernieuwde toonzaal. Laat u deskundig bijstaan door onze medewerkers.

   

   

  Wand-en plafondbekleding

  Op het gebied van wand-en plafondbekleding volgen we de laatste nieuwe trends. In onze toonzaal krijgt u een uitgebreid overzicht van onze verschillende merken zoals Parador, Maëstro…

   

  Groot aanbod binnendeuren

  Verfdeuren, MDF, fineer, massief, glas, staal, aluminium… u vindt bij ons vast en zeker wat u zoekt naar uw smaak en budget. Bovendien kan u rekenen op het deskundig advies van onze medewerkers. Wij hangen de deuren bovendien zelf af in ons atelier. U kan bij ons ook het bijpassende deurbeslag kiezen.

  Heeft u een keuze gemaakt? Dan kan u ervoor opteren om zelf te plaatsen of om uw project door ons te laten uitvoeren.