Heeft u verf nodig?

Muur- en plafondverf, lak- en ijzerverf, grondverf, Vernis, beitsen, spuitbussen, plamuren en fillers,… wij hebben het allemaal. We werken al jaren met onze kwaliteitsmerken: Levis, Hammerite, Polyfilla, Xyladecor,… In onze LEVIS-SHOP beschikken wij over een verfmengmachine waarmee elke gewenste kleur in kwaliteitsverf naar keuze kan gemaakt worden.
Wij bieden u een groot aanbod aan gereedschappen dat u nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan: van afplaktape over verfborstel tot spuitpistool. Doe gerust beroep op de uitgebreide kennis van onze medewerkers om uw verfklus tot een goed einde te brengen.

 

Behang is weer helemaal in

Van een eenvoudig vliesbehang om te overschilderen tot een mooie accentmuur in een gewaagd motief. In onze behangboeken van Rasch ontdekt u wat er allemaal mogelijk is met behang. Wij hebben ook een aantal rollen op voorraad indien u snel aan de slag wil gaan. Heeft u gekozen? Met onze lijmen, rollen- en borstels, spatels, mesjes,…. gaat het zeker lukken. Werk de ruimte helemaal af met onze sierlijsten, rosetten en plinten.

 

Raamdecoratie

Ook aan raamdecoratie hebben we gedacht. Wij hebben rolgordijnen (al dan niet verduisterend) in een aantal standaard maten, die u meteen kan meenemen. U kan ook uw gordijn op maat bestellen. Ook vouwgordijnen en jaloezieen (horizontaal en verticaal) bestelt u bij ons op maat. Heeft u liever een mooi stofje? De gordijnstokken en accessoires om deze op te hangen vindt u hier ook. Weet u niet hoe u uw Velux-raam moet verduisteren? Hiervoor weten wij een oplossing en zorgen we voor het juiste maatwerk.

 

Op zoek naar de juiste verlichting om de perfecte sfeer te creëren?

U vindt in ons groot aanbod zeker wat u zoekt: wand- en plafondverlichting, tl-verlichting, spots, ledverlichting, tafellampen, verlichting voor tuin en gevel. Uiteraard hebben wij ook de gepaste lichtbron voor elke armatuur: spaarlampen, halogeenlampen, TL, Led,…