Tuingereedschap

Spades, schoppen, snoeigereedschap, tuinslangen, bladzuigers, dompelpompen, hogedrukreinigers…
Dit alles van de bekende kwaliteitsmerken: Gardena, Karcher, Black & Decker, Pollet,…

 

BBQ’s en accessoires

Wil u graag een BBQ van topkwaliteit? Dan kan u in ons assortiment Napoleon BBQ’s zeker vinden wat u zoekt. HoutskoolBBQ of gasBBQ? De keuze is aan u. Graag tonen we u hoe u het gemak van gas kan combineren met de smaak en geur van houtskool. Wil u graag roken, bakken op een plancha of een kip aan het spit? Onze accessoires zorgen voor een uitgebreide BBQ-ervaring. Spreek voor BBQ-advies zeker onze medewerkers aan. 

Met de Quoco heeft u niet alleen een stijlvolle vuurkorf, maar ook een plancha en grill. Deze manier van BBQ’en is uniek en zal bij uw familie en vrienden zeker in de smaak vallen. 

Tuinmeubels

 

Tuinmeubels die niet alleen praktisch maar ook mooi zijn? Wij hebben ze. Ons tuinmeubilair is net dat tikkeltje anders en vindt u niet zomaar terug op elk terras. Een barset met hoge stoelen, picknick-tafels in hout of alu, betonlook-tafel met mooie zitbank of een loungeset met tafeltje? Kom eens kijken naar onze mooie collectie en laat u aangenaam verrassen.

 

Terrasplanken en gevelbekleding

Ontdek de verschillende materialen, stijlen en kleuren in onze winkels en laat u adviseren door onze medewerkers.

 

Tuinhout

Wij stelden een mooi assortiment tuinhout samen:
Tuinafsluitingen: tuinschermen, blokhutplanken, hekwerk, poorten,…,
Constructiehout
Terrasplanken
Carports
Tuindecoratie: Picknicktafels, bloembakken, moestuinbakken, zitbanken,…

 

Vliegenramen en -deuren

Geen last meer van insecten in uw woning dankzij onze vliegenramen en -deuren. Deze kunnen voor u op maat gemaakt worden. In onze winkels vindt u ook horgordijnen en rolhorren voor deuren en ramen. Ook voor uw dakvenster hebben wij de gepaste oplossing.

 

Seizoensartikelen

Ontdek elk seizoen onze diverse seizoensartikelen die perfect passen bij wat u op dat moment nodig heeft: houtskool, terrasverwarmers, vuurkorven, ventilators, sneeuwschoppen, strooizout,..